Nemzeti Tehetség Program NTP-FTP-15-0027


 

 

A Szegedi Fekete István Általános Iskola SZÍN-JÁTÉK című, NTP-FTP-15-0027, pályázatával 660 000 Ft-ot nyert az Emberi Erőforrások Minisztériuma megbízásából az Emberi Erőforrás Támogatáskezelő által meghirdetett fogyatékossággal élő tehetséges fiatalokat támogató, integráló környezetben megvalósuló tehetségsegítő programok, illetve a fogyatékossággal élő fiatalok tehetségsegítő programokban való részvételének támogatására.

A pályázati megsegítéssel eljuthattak a pályázatban résztvevő ép mozgású és mozgáskorlátozott gyermekek is egy „ottalvós” élményekkel teli táborba anélkül, hogy a családi kasszát megterhelte volna.

Az iskola szakképzett dolgozói segítették a csapatot abban, hogy a biztonságos egészségügyi feltételek (gyógyszerezés, injekció) meglehessenek, azt, hogy a gyermekek ne csak nézzék, hanem a „bőrükön is tapasztalhassák” az élményeket.
Köszönjük a Zöld Közösségi Ház és Erdei iskola dolgozóinak, a Futó-Dobó Lovasközpont dolgozóinak, a mórahalmi Szent Erzsébet Gyógyfürdő dolgozóinak a segítő hozzáállást!

      

Comments are closed