Beszámoló 2014

A Csillogó szemekért alapítvány 2014. évi szöveges beszámolója.

A Csillogó szemekért alapítvány 2014. évi egyszerűsített beszámolója.

„A projekt a KÖSZ! Program támogatásával valósult meg!”

A Csillogó Szemekért Alapítvány az Új Európa Alapítvány által kiírt KÖSZ! Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását támogató pályázatán sikeres lett.
A program megvalósítása során a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola diákjai közösségi szolgálat keretében a Fekete István Általános Iskola fennállásának 50 éves jubileuma alkalmából rendezett ünnepségsorozat megvalósulását segítették elő, jelenleg az iskola nyári napközis táborában dolgoznak és bekapcsolódnak a mozgássérültek csoportjának megalakulása 25 éves évfordulóján szervezett ünnepségek szervezésébe.
Ezek a tapasztalások fontosak lehetnek a diákok személyiségfejlődésében és abban, hogy a társadalom segítőkész felelős felnőtt tagjaivá váljanak. A középiskolásoknak alkalmuk volt szembesülni a sérült gyerekek életének nehézségeivel és a beilleszkedés lehetőségeivel, Ezúton köszönjük segítőkész munkájukat, köszönjük iskolájuknak a közreműködést és a pályázat támogatójának, hogy lehetővé tették az együttműködés létrejöttét.

Szeged, 2015. június 30.

Pályázatot nyertünk !

Alapítványunk az Új Európa Alapítvány által kiírt, és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által partnerként támogatott
KÖSZ! Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását támogató pályázatán
399 875 Ft támogatást kapott.
A projekt a Hansági Ferenc Vendéglátóipari és Idegenforgalmi Szakiskola és Szakközépiskola 10. osztályos diákjait közösségi szolgálat keretében vonja be a Fekete István Általános Iskola fennállásának 50 éves jubileuma alkalmából rendezett ünnepségsorozat megvalósításába, illetve a nyári napközis tábor megszervezésébe, levezetésébe.

Comments are closed