Alapítványunk pályázatot nyert

Nyomtatás
              

Pályázatot nyertünk!

Alapítványunk az Új Európa Alapítvány által kiírt, és az Oktatáskutató és Fejlesztő Intézet által partnerként támogatott KÖSZ! Program 2016 Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását segítő pályázatán 372 125 Ft támogatást kapott, melynek címe: Együtt lenni jó!- évzáró nyári tábor a Csillogó Szemekért Alapítvány szervezésében.
A projekt a Hansági Ferenc Szakképző Iskola 9. és 10. osztályos diákjait közösségi szolgálat keretében vonja be a Szegedi Fekete István Általános Iskola nyári napközis táborának megszervezésébe, levezetésébe.

A pályázati támogatással kiegészítve a szülők hozzájárulását tartalmas és élmény dús programokat tudunk biztosítani a gyerekeknek.

A projekt a KÖSZ! Program 2016 támogatásával valósult meg!”

A Csillogó Szemekért Alapítvány az Új Európa Alapítvány által kiírt KÖSZ! Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását támogató pályázatán sikeres lett.

A program megvalósítása során a Hansági Ferenc Szakképző Iskola diákjai közösségi szolgálat keretében az iskola nyári napközis táborában dolgoztak, melynek keretében bekapcsolódtak a programok levezetésébe, a gyermekek felügyeletének ellátásába. Ezek a tapasztalások fontosak lehetnek a diákok személyiségfejlődésében és abban, hogy a társadalom felelős felnőtt tagjaivá váljanak. Ezúton köszönjük segítőkész munkájukat, köszönjük iskolájuknak a közreműködést és a pályázat támogatójának, hogy lehetővé tették az együttműködés létrejöttét.

Szeged, 2017. június 26.

Dr. Szil Elemérné

a kuratórium elnöke

További képek facebook oldalunkról:

Alapítványunk, a Csillogó Szemekért Alapítvány az Új Európa Alapítvány által kiírt KÖSZ! Iskolai Közösségi Szolgálat megvalósítását támogató pályázatán sikeres lett.

Közzétette: Szegedi Fekete István Általános Iskola – 2017. július 3.

Megjelentünk a Szeged Ma hírportálon is.

https://szegedma.hu/hir/szeged/2017/06/nyari-taborban-dolgoztak-a-hansagi-diakjai-fotok.html

Comments are closed